Benefietdiner met entertainment & veiling
voor het Sikkelcelfonds

Datum: 23 maart 2023
Vanaf: 18:00
Locatie: Amaze Amsterdam

Sikkelcelziekte is een ernstige en pijnlijke bloedziekte met een sterk verkorte levensverwachting. 

Wereldwijd worden ieder jaar 300.000 babys met sikkelcelziekte geboren. In Nederland lijden ruim 1000 kinderen aan de ziekte, ongeveer even veel als het aantal kinderen dat jaarlijks behandeld wordt voor leukemie. Bij het grote publiek is sikkelcelziekte vrijwel onbekend. Genezing is nog niet mogelijk en de behandelopties zijn – ook in Nederland – heel beperkt.

Het Sikkelcelfonds wil behandeling en genezing van sikkelcelziekte dichterbij brengen en organiseert daarom samen met nijntje en ID&T een benefietdiner met speciale optredens en een veiling. Hiermee wordt geld opgehaald voor wetenschappelijk onderzoek. Want alleen door onderzoek is er toekomst voor deze kinderen!

Daarnaast willen we met deze avond de bekendheid van sikkelcelziekte en het Sikkelcelfonds vergroten. Voor dit benefietdiner worden tafels en eventueel aparte couverts verkocht. De volledige opbrengst gaat naar het Sikkelcelfonds.

Amazing als je aanwezig kan zijn op deze bijzondere avond! 

Tafel voor 10 personen Apart couvert
€ 3000,-
€ 350,-

Een goed glas cava met een heerlijke amuse om deze speciale avond in te leiden. Gevolgd door een VJ show, een exclusief 3-gangen diner en verschillende live optredens.

De ambassadeurs van het Sikkelcelfonds zullen een mooie rol vervullen op deze bijzondere avond. Uiteraard mag ambassadeur nijntje niet ontbreken!

De avond begint met een Amazing experience langs exclusieve licht- en geluidsshows! Ga mee op reis en laat je verrassen tijdens deze spectaculaire tour.

LET OP: tijdens de shows wordt gebruik gemaakt van sterke licht en laser effecten. De experience wordt afgeraden voor mensen met lichtgevoelige epilepsie, mensen die extreem prikkelgevoelig zijn of wanneer je claustrofobie hebt.

Veilingmeester Jop Ubbens staat garant voor een sensationele veiling! Vele exclusieve items zullen worden geveild. De volledige opbrengst gaat (zoals eerder vermeld) naar het Sikkelcelfonds.

Vragen? Neem contact op met Marjolein Peters