Nog maar 5 dagen! Doneer nu nog een nijntje of nina aan een sikkelcel patiënt

*|MC:SUBJECT|*

Unieke nijntje en nina donatie actie!
Openen in uw browser
Steun onze crowdfundingsactie: Doneer een nijntje of nina en tover een lach op het gezicht van een kind met sikkelcelziekte. 
LAATSTE KANS! Doneer een nijntje en nina knuffel aan een sikkelcelpatiëntje en steun tevens onderzoek naar genezing van deze ziekte. 

In september willen we kinderen met sikkelcelziekte in Nederland, Suriname en het Caribisch gebied een nijntje en nina met de (sikkelcel) maan cadeau geven door middel van onze crowdfundingsactie “nijntje en nina voor kinderen met Sikkelcelziekte“.

Kinderen met sikkelcelziekte liggen vaak in het ziekenhuis en missen daardoor school en hun vriendjes. Nijntje verlicht de pijn van deze kinderen. Heb jij al een nijntje of nina knuffel gedoneerd? Het kan nu nog! De actie loopt nog tot eind september

De speciale nijntje en nina knuffels kosten €9,99 per stuk. Je kan kiezen om 1, 2 of meer knuffels te doneren. Op dit moment kunnen we 170 kindjes met sikkelcelziekte verrassen. Maar hoe mooi zou het zijn als we alle 700  patiëntjes in Nederland, Suriname en het Caribisch gebied een nijntje en een nina cadeau kunnen geven. We hopen het doelbedrag voor september te behalen en de knuffels uit te delen. Help je mee?

Hoe werkt het?
1. Ga naar de GoFundMe actiepagina
2. Klik op de ‘doneren’ knop
3. Vul een bedrag in naar wens (1 knuffel kost €9,99)
4. Na het invullen van de betaalgegevens is jouw nijntje en/of nina knuffel gedoneerd. 
5. Volg ons op onze social media pagina’s en zie hoe wij jouw knuffel geven aan een sikkelcelpatiëntje in september.

Wist je dat het delen van deze inzamelingsactie, de kans op succes 5x vergroot?

Delen kan na de donatie via de socialmedia deelbuttons.

 
Website Sikkelcelfonds
Facebookpagina Sikkelcelfonds
Instagram Sikkelcelfonds
LinkedIn
#Insta en Facebook Challenge!

Ga op de foto met nijntje of nina, deel deze onder #hetsikkelcelfonds en maak kan op een gepersonaliseerde nijntje of nina. Personalisatie wordt mogelijk gemaakt door coloured goodies.

Voor meer informatie over deze challenge, ga naar onze instagram of facebook pagina.
September: sikkelcel awareness maand 

September is de sikkelcel awareness maand. Een maand waarin we extra aandacht willen vragen voor sikkelcelziekte. Door de coronacrisis hebben we besloten plannen met betrekking tot bijeenkomsten in grote groepen uit te stellen naar volgend jaar. Maar doneren kan altijd via onze online donatiepagina. Of steun onze crowdfundinsgactie en doe dubbel goed!
Doneer nu
Nijntje als Ambassadeur van het Sikkelcelfonds
Nijntje is ambassadeur van het Sikkelcelfonds. Als ambassadeur hoopt zij haar bekendheid te kunnen gebruiken om de strijd tegen sikkelcelziekte een steuntje in de rug te geven. Ze hoopt dat er door deze aandacht meer geld beschikbaar komt voor onderzoek naar de mogelijkheid tot genezing van alle kinderen die lijden aan sikkelcelziekte, wereldwijd. Daarom heeft zij het initiatief genomen tot de campagne:
Sikkelcelziekte: te pijnlijk om niet te kennen”.  En steunt zij de crowdfundingsactie “nijntje en nina voor kinderen met sikkelcelziekte”. 
Volg ons op social media en deel het met jouw vrienden. Het Sikkelcelfonds heeft nog heel veel vrienden nodig!
Website Sikkelcelfonds
Facebookpagina Sikkelcelfonds
Instagram Sikkelcelfonds
LinkedIn
Copyright © 2020 Het Sikkelcelfonds, All rights reserved.

Ons e-mailadres is:
info@hetsikkelcelfonds.nl
rekeningnummer: NL 31 FVLB 0226 8747 96

Wilt u liever geen nieuwsbrieven ontvangen?
Wijzig uw voorkeuren of Klik hier om u uit te schrijven