Onze Ambassadeurs

Het Sikkelcelfonds wordt gesteund door een aantal bekende Nederlanders. Zij zetten zich in door tijdens evenementen, bij optredens op tv of radio en op social media aandacht te vragen voor Sikkelcelziekte en het Sikkelcelfonds.

Onze ambassadeurs zijn Remy Bonjasky, Edson da Graça, Jörgen Raymann, Laurien Verstraten, John Williams, Carolina Dijkhuizen en nijntje

De samenwerking met nijntje is extra bijzonder. Zij is begin 2019 ambassadeur geworden van het Sikkelcelfonds. Als ambassadeur wil nijntje haar bekendheid gebruiken om de strijd tegen sikkelcelziekte een steun in de rug te geven. Ze hoopt dat er door deze aandacht meer geld beschikbaar komt voor onderzoek naar de mogelijkheid tot genezing van alle kinderen die lijden aan sikkelcelziekte, wereldwijd! Hiervoor startte nijntje startte samen met het Sikkelcelfonds een campagne. Bovendien werden er speciaal voor het Sikkelcelfonds nijntje en nina sikkelcelknuffels ontwikkeld. De opbrengst van de aankoop van deze knuffels gaat naar onderzoek voor genezing van sikkelcelziekte. Daarnaast speelt nijntje ook de hoofdrol op veel van de andere producten in onze online shop.

Speciaal voor het Sikkelcelfonds zijn de nijntje en nina sikkelcel knuffels ontwikkeld. De opbrengst van de aankoop van deze knuffels gaat naar onderzoek voor genezing van sikkelcelziekte.