Help je mee?

Doe een donatie

Jouw donatie is hard nodig!

We staan op de drempel om sikkelcelziekte te kunnen genezen, maar om dit te bereiken is jouw steun hard nodig. Met een donatie help je mee baanbrekend onderzoek naar sikkelcelziekte te financieren en deze erfelijke en pijnlijke bloedziekte beter te behandelen en op een dag te genezen, op een zo veilig mogelijke manier. Help je mee? Doneer direct aan het Sikkelcelfonds via het formulier hieronder, start een eigen actie of steun een actie.

Wist je dat je ook periodiek kan doneren met belastingvoordeel? Lees hierover meer op onze pagina belastingvoordeel

Samen verslaan we sikkelcelziekte!

Donatie via Bankoverschrijving

Als je liever zelf de donatie regelt via een bankoverschrijving kan dat ook. Je kunt jouw donatie, zowel eenmalig of periodiek, overmaken naar rekeningnummer NL18RABO 0372 0935 74. Aangezien het Sikkelcelfonds dan niet over je contactgegevens beschikt, ontvang je geen bevestiging of verder bericht. Mocht je dat wel willen, stuur ons dan een e-mail.

Donatie QR-code

Via deze donatie QR-code kun je direct, veilig en snel een donatie doen aan het Sikkelcelfonds.
Scan de QR-code met jouw smartphone camera en rond de betaling af via jouw vertrouwde bankomgeving. Na jouw donatie ontvang je een melding dat je betaling is voltooid. 

QR code het Sikkelcelfonds

Donatie QR-code

Via deze donatie QR-code kun je direct, veilig en snel een donatie doen aan het Sikkelcelfonds. Scan de QR-code met jouw smartphone camera en rond de betaling af via jouw vertrouwde bankomgeving. Na jouw donatie ontvang je een melding dat je betaling is voltooid. 

QR website