Help je mee?

Doe een donatie

Naam: Gajebi
Leeftijd: 5 jaar

"Elke dag ben ik bang dat de pijnen terugkomen"


Naam: Gwen
Leeftijd: 14 jaar

"Ik ben heel blij met mijn nina sikkelcelknuffel, zij helpt mij om de pijn een beetje te verzachten"

Naam: Imani - Imana
Leeftijd: 3 jaar

"Ze werden samen opgenomen in het ziekenhuis met een zeer ernstige sikkelcelcrise"

Jouw donatie is hard nodig!

Met jouw donatie help je mee baanbrekend onderzoek naar sikkelcelziekte te financieren. Door meer onderzoek te doen hopen we deze erfelijke en pijnlijke bloedziekte beter te behandelen en op een dag te genezen, op een zo veilig mogelijke manier. 

We staan op de drempel om sikkelcelziekte te kunnen genezen, maar om dit te bereiken is jouw steun hard nodig. Help je mee? Doneer direct aan het Sikkelcelfonds via het formulier hieronder, start een eigen actie of steun een actie.

 

Wist je dat je ook periodiek kan doneren met belastingvoordeel? Lees hierover meer op onze pagina belasting voordeel.

Samen verslaan we sikkelcelziekte!

Donatie via Bankoverschrijving

Als je liever zelf de donatie regelt via een bankoverschrijving kan dat ook. Je kunt jouw donatie, zowel eenmalig of periodiek, overmaken naar rekeningnummer NL18RABO 0372 0935 74. Aangezien het Sikkelcelfonds dan niet over je contactgegevens beschikt, ontvang je geen bevestiging of verder bericht. Mocht je dat wel willen, stuur ons dan een e-mail.

Donatie QR-code

Via deze donatie QR-code kun je direct, veilig en snel een donatie doen aan het Sikkelcelfonds.
Scan de QR-code met jouw smartphone camera en rond de betaling af via jouw vertrouwde bankomgeving. Na jouw donatie ontvang je een melding dat je betaling is voltooid. 

QR code het Sikkelcelfonds

Donatie QR-code

Via deze donatie QR-code kun je direct, veilig en snel een donatie doen aan het Sikkelcelfonds. Scan de QR-code met jouw smartphone camera en rond de betaling af via jouw vertrouwde bankomgeving. Na jouw donatie ontvang je een melding dat je betaling is voltooid. 

QR website