This Is Holland Knuffel Ticket
This Is Holland Knuffel Ticket


AMSTERDAM – De oprechte aandacht, het gezellige samenzijn en elkaar even knuffelen: we missen het allemaal. De attractie THIS IS HOLLAND lanceert daarom op 27 mei 2021 in samenwerking met nijntje een knuffelactie. Met een knuffelticket, dat online kan worden gekocht, krijg je toegang tot de ultieme 5D Flight Experience en verstuur je een nijntje of nina knuffel naar iemand die het verdient. Hiermee geef je iemand die je liefhebt én jezelf wat extra aandacht. En nog belangrijker: je steunt direct het goede doel. Er wordt € 10,00 per knuffelticket aan het Sikkelcelfonds gedoneerd, omdat elk kind recht heeft op een pijnvrij leven.

Marja Kerkhof, algemeen directeur Mercis: “nijntje is ambassadeur van het Sikkelcelfonds en met deze actie willen we extra aandacht vragen voor sikkelcelziekte*.” Deze onbekende erfelijke bloedziekte, waarmee wereldwijd 300.000 kinderen per jaar worden geboren, verdient extra steun. Zonder behandeling wordt 75% van deze kinderen niet ouder dan 5 jaar.

Joost van Berkel, commercieel directeur THIS IS HOLLAND: “Door de coronamaatregelen voelt men zich vaker eenzaam. Om een perspectief te kunnen bieden is deze knuffelactie ontstaan. Met dit exclusieve ticket willen we mensen inspireren om extra aandacht te geven aan een ander én zichzelf.”

Nijntje en nina zijn elkaar kwijt, zullen ze elkaar terugvinden in THIS IS HOLLAND? Bekijk het promo filmpje hier  

*Sikkelcelziekte is een erfelijke bloedziekte die gekenmerkt wordt door ernstige bloedarmoede en het optreden van ondragelijke pijnaanvallen. Na verloop van tijd raken organen bij patiënten onherstelbaar beschadigd. 

Bron: www.thisisholland.com