Beste Donateur,

Heel veel dank voor jouw donatie.

Zoals je weet wil het Sikkelcelfonds verlichting en erkenning van de pijn die mensen met sikkelcelziekte lijden. Door geld in te zamelen voor wetenschappelijk onderzoek naar deze erfelijke en pijnlijke bloedziekte, hopen we met elkaar sikkelcelziekte beter te behandelen en op een dag te genezen.

Boekje nijntje en nina beste vriendjes

Mede door jouw donatie zijn wij een stapje dichterbij om dit te kunnen realiseren.
Wist je al dat Nijntje ambassadeur is van het Sikkelcelfonds?

Samen met haar vriendinnetje nina zal zij zich de komende jaren volop inzetten voor het Sikkelcelfonds en kinderen blij maken met speciale nijntje/nina sikkelcel-knuffels. Een deel van de opbrengst van de knuffels en een speciaal verschenen boekje gaat naar het Sikkelcelfonds.

Ook jij kan zo’n speciale nijntje of nina sikkelcel-knuffel of het beste vriendenboekje bestellen: online bij verschillende webshops zoals www.dewinkelvannijntje.nl en bij verschillende grote boekwinkels. Op die manier maak je een kind blij en steun je ook het Sikkelcelfonds!

Naast jouw donatie hebben wij de steun van jouw familie, vrienden, kennissen, buren of collega’s ook hard nodig. Wij zouden het heel erg fijn vinden als je de verschillende mogelijkheden om het Sikkelcelfonds te steunen zou willen doorgeven. Alle beetjes helpen!

Dit kan door social media te delen, een financiële bijdrage te doen of wellicht een eigen actie te starten via: https://hetsikkelcelfonds.nl/kom-in-actie/

Wij houden je graag op de hoogte over de vorderingen van het onderzoek en overige ontwikkelingen via onze social media pagina’s en via onze nieuwsbrief.

Nogmaals hartelijk dank voor jouw donatie.

Warme groet van het Sikkelcelfonds.